Met onze sterk uitgebouwde technische dienst garanderen wij u een correcte en vlotte service. Ons gemotiveerd team wordt op regelmatige basis bijgeschoold zodat zij steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe technieken en wetgeving.

Herstel en onderhoud

Iedereen kan bij ons terecht. Ook als uw toestel niet door ons geïnstalleerd werd, kunt u nog altijd op onze diensten rekenen, zowel voor onderhoud als voor herstel.

Wij gaan er steeds van uit dat een toestel hersteld kan worden. Wij overwegen pas om het te vervangen als blijkt dat dit echt noodzakelijk is. Indien uw toestel aan vervanging toe is, overleggen we eerst met u en houden we uiteraard rekening met uw budget.

Ieder van onze techniekers beschikt over een ruim assortiment wisselstukken van verschillende merken.
Op die manier kunnen zij alle herstellingen onmiddellijk ter plaatse uitvoeren.

Als de herstelling echter niet meteen uitgevoerd kan worden door overmacht, bijvoorbeeld als een wisselstuk toch niet beschikbaar blijkt, zorgen wij altijd voor alternatieve verwarming of een warmwatertoestel. Dit bieden wij u gratis aan, zolang u het nodig heeft. Want wij willen u absoluut niet in de kou laten zitten!

Bovendien wordt periodiek onderhoud met nodige wettelijke attesten aan interessante tarieven aangeboden.

Altijd bereikbaar

Alle oproepen worden binnen de 24u behandeld. Elk probleem dat ons voor 10u ’s morgens bereikt, wordt nog op dezelfde dag verholpen.

Tijdens de winterperiode, van 1/11 t.e.m. 31/3, is onze technische dienst ook op zaterdag, zondag en feestdagen beschikbaar tijdens de voormiddag!
Voor dringende gas- en/of waterlekken kunt u ons ook in de namiddag bereiken.
Afbeelding (film vervangende foto):